Het glas altijd goed gevuld!
 
 
 

 Het Hageland boordevol wijn

>>>terug
‚Äč
Toerisme Vlaams-Brabant organiseert, samen met 7 Hagelandse gemeenten, ‘(Sp)rankelend Hageland’. Drie weekends lang, tussen 18 augustus en 2 september, openen de Hagelandse wijndomeinen hun deuren.  
In het Hageland is het glas altijd goed gevuld.

Ook blinde en dove toeristen kunnen via diverse workshops genieten van de Hagelandse wijnen.
 
 
 

 Onderzoek toeristische regio's

>>>terug
Uit een nieuw onderzoek bij vakantiegangers in de Vlaamse groene regio’s blijkt dat de regio’s in Vlaams-Brabant zich sterk onderscheiden. Niet alleen wandelen en fietsen, maar ook de bier- en wijnbeleving zijn de belangrijkste reden om te kiezen voor een vakantie in het Hageland. In de Groene Gordel zijn vooral de wandelmogelijkheden doorslaggevend. Het verslag werd voorgesteld in B&B Karrehuis in Korbeek-Lo.
 
 

 Wandelen op het wandelnetwerk Hagelandse Heuvels erg populair

>>>terug
 
Toerisme Vlaams-Brabant vernieuwde de kaart en de infogids van het wandelnetwerk Hagelandse Heuvels en voerde een grootschalig onderzoek uit bij de wandelaars op het netwerk. Het wandelnetwerk Hagelandse Heuvels heeft heel wat mooie plekjes en deze worden ook erg gewaardeerd door de wandelaars. Vooral het landschap en de aantrekkelijke omgeving is een motivatie om het gebied al wandelend te verkennen.
 
Heruitgave van kaart en infogids wandelnetwerk Hagelandse Heuvels.
 
De kaart en de infogids van het wandelnetwerk Hagelandse Heuvels dateren van 2012 en waren na 5 jaar aan een herziening toe. In deze periode zijn 15.000 exemplaren verkocht met 15 km extra trajecten.

 Druiventro(t)s

>>>terug
Een seizoen vol pittige activiteiten.
 
 
 
Toerisme Vlaams-Brabant werkte, samen met de gemeenten Tervuren, Hoeilaart, Huldenberg en Overijse, het project ‘Druiventro(t)s , een seizoen vol pittige activiteiten’ uit.
 
Toerisme Vlaams-Brabant wil met ‘Druiventro(t)s’ de nodige impulsen geven aan de lokale economie. Zo worden logiesuitbaters, fietscafés, serristen en verkooppunten van streekproducten nauw betrokken bij dit project. 
 
 

 
 
 
 
 

 

 


 

 

 

 VAN STAL!

 

 

Wonen langs een waterloop

 

 

Nieuwsbrieven

 

 

 

 

 

Twitter Monique Swinnen on Facebook linkedin ISSUU

Voor nog meer nieuws uit uw provincie bezoek de website www.moniqueswinnen.be
Voor meer info over de onderwerpen in deze nieuwsbrief of suggesties kan er altijd contact opgenomen worden met het secretariaat van gedeputeerde Monique Swinnen, email: monique.swinnen@vlaamsbrabant.be 
of tel.nr. 016 26 70 57