Toerisme Vlaams-Brabant geeft een nieuwe thematische regiobrochure voor de Groene Gordel uit. In ‘Groene Gordel, Verbazend Buitengewoon’  worden de hoogtepunten van deze toeristische regio gebundeld. De grote, sprekende beelden in de publicatie laten toe om via augmented reality informatie over de streek te ontdekken.

Innovatief concept

Met deze nieuwe brochure zorgen we via duidelijke boodschappen dat de toerist concreet weet wat er in de Groene Gordel te beleven valt. Een thematische opbouw is de ideale aanpak om de regio te verbinden over de gemeentegrenzen heen en stelt de troeven van deze mooie groene regio rond Brussel voorop.

De inhoud van de brochure is een smaakmaker voor de campagnes (H)Op Smaak, Druiventro(t)s, Mysterieuze Bossen, Gracieuze Parken en Tuinen, Witte Goud, (H)echte Biermomenten en van Stal.

Tijdloze aanpak, potentieel bereik van diverse doelgroepen

Groene Gordel, Verbazend Buitengewoon' sluit naadloos aan op het gewijzigde zoekgedrag van de toerist. De brochure bevat geen websites, telefoonnummers of andere concrete informatie van partners. Zo geraakt de informatie niet snel gedateerd in het steeds veranderende toeristische landschap. 

Toerisme Vlaams-Brabant trekt de kaart van de digitalisering en zorgt via haar website dat de juiste informatie op het juiste moment bij het juiste doelpubliek terecht komt.
Dit biedt in de toekomst kansen om ook deze brochure inclusief te maken naar diverse doelgroepen, zoals bijvoorbeeld blinden.

Om dit mogelijk te maken ging Toerisme Vlaams Brabant in zee met Group Joos uit Turnhout, die de applicatie veeew ontwikkelden.  
Na het downloaden van deze gratis applicatie kan de lezer op een vlotte manier elke bladzijde van de publicatie scannen en genieten van promotiefilmpjes, diepte interviews of terecht komen op de juiste thematische pagina die een schat aan praktische informatie ontsluit.
 

Ecologisch, budgetvriendelijk en onafhankelijk.  

Een eenvoudige brochure van 20 bladzijden zorgt ervoor dat de lezer zeer goed weet waarom hij de streek absoluut een bezoek moet brengen. In deze commerciële tijden maakt onafhankelijk advies van toeristische experten echt nog het verschil.  Hierdoor geven we de regio Groene Gordel een eerlijk, onafhankelijk en duidelijk gezicht met een interactief tintje.

 Meer info: de nieuwe brochure kan men lezen of downloaden via https://www.toerismevlaamsbrabant.be/publicaties/verbazend-buitengewoon.html

Tags: